Вредности

Перформанси

Ние им испорачуваме трајна вредност на деловните активности на нашите корисници, поддржувајќи го нивниот раст.

Посветеност

Ние превземаме одговорност во сé што работиме, постојано ја предизвикуваме нашата работна практика, трудејќи се да бидеме што е можно по ефикасни и да ги задоволиме барањата на нашите корисници на најдобар начин.

Доверливост

Довербата која постојано ја градиме кај нашите корисници е од исклучително значење за нас. Наша цел е нашите сегашни и идни партнери да знаат дека во секое време имаат сигурен партнер во Каргомакс.