Автомеханичар на товарни моторни возила

Фирмата Каргомакс ДООЕЛ, овластен дистрибутер на IVECO во Македонија, распишува оглас за следново работно место:

Автомеханичар на товарни моторни возила


Потребни услови кои треба да ги исполнува кандидатот:

  • ССС
  • Минимум 2 години работно искуство со товарни моторни возила ќе се смета за предност
  • Работа со дијагностички уред ќе се смета за предност
  • Возачка дозвола Б категорија ( Ц категорија ќе се смета за предност )

Доколку ги исполнувате горенаведените услови, Ве молиме испратете го Вашето CV на следниов
e-mail: info@cargomax.com.mk

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

Аплицирај

Име*

Презиме*

Email*

Телефон

Anti-SPAM*
Прикачете CV*
(само .pdf или Word документ - макс. 10MB)