Оригинални резервни делови

ПОТЕКЛО 100% IVECO

Гарантиран квалитет за потрошувачот

Само мрежата на Iveco дилерите може да го одржува вашето возило во најдобра форма во било кое време. Токму поради ова Iveco реши да ја зацврсти својата посветеност кон неговите потрошувачи.

Оригиналните Iveco делови сe дизајнирани специјално да гарантираат првостепени услуги кои секогаш ги задоволуваат потребите на потрошувачите, а се и подложни на постојани истражувања и развивања одбирајќи ги само најдобрите партнери.

Производи и услуги со одличен квалитет, грижа за корисници и професионалност: Iveco грижата за корисници ги задоволува сите очекувања на потрошувачите, одржувајќи го секогаш во одлична форма возилото, како и што може да се очекува само од главниот производител.

ИНСТИНКТ НА ОДЛИЧНОСТ

Избирајте оригинали

Избирајќи Iveco оригинални делови значи да имате доверба во квалитетот на производителот и професионалноста на експертите, кои се грижат вашето возило секогаш да биде во најдобра форма. Оригиналните делови се единствените кои ќе се погрижат вашето возило да ги задржи своите првенствени перформанси.

Четири големи предности:

  • Сигурност
  • Долговечност на возилата
  • Спокој
  • Одржување на перформансите

“IVECO” ОРИГИНАЛНИ ДЕЛОВИ – СИГУРНОСТ ЗА КВАЛИТЕТ

ПРЕРАБОТЕНИ ДЕЛОВИ

НОВ ЖИВОТ НА ПЕРФОРМАНСИТЕ

Iveco повеќе од 20 години ги обновува моторите и менувачите. Благодарение на извонредните квалитети кои ги има постигнато, Iveco се залага сите делови да имаат исти перформанси како и новите. Постапката за обновување се применува на менувачите, алтернаторите, стратните мотори, турбо полначите, турбините со променлива геометрија, пумпите бризгалки, пумпите за висок притисок, пумпите за вода и пумпите за гориво.

Сето тоа за да му дадеме нов живот на вашиот мотор.

Гаранција: 12 месеци – исто како и за новите резервни делови

ОБНОВЕТЕ И ЗАШТЕДЕТЕ.

Обновен Iveco мотор значи заштеда: Iveco гарантира дека тој мотор ќе има ниска потрошувачка на гориво и перформанси како и нов мотор.