Одржување, поправки и продолжена гаранција

Со Iveco патувате опуштено

Iveco отсекогаш бил лидер во светот на транспортот. Со сигурност и извонредност, тој гарантира најдобри резултати во сите видови на работа, благодарејќи на 100% оригиналните Iveco делови и стручноста на неговите постпродажни мрежи.

За да ги намалите трошоците за одржување на вашето возило, задржувајќи ја неговата вредност и намалувајќи го времето поминато во сервис, Iveco ја смисли Elements: широка палета на прилагодени сервисни програми, осмислени за да ги задоволат сите потреби и да го одржуваат секое возило во совршена состојба.

Предвидени се три главни темелни договори за одржување:

  • Standard (целосно одржување) кој го вклучува секое редовно и вонредно одржување покривајќи го целото возило.
  • Driveline (погонски склоп) кој ги вклучува сите работи за редовно одржување за посебна помош за погонски склоп.
  • Fast (брзо) кој го покрива само редовното одржување.

ELEMENTS.
100% ПРЕДНОСТИ ЗА ВАС
100% ЗДРАВЈЕ ЗА ВАШЕТО ВОЗИЛО

Сакате ли секогаш спокојно да патувате?

Како алтернатива за Договорите за одржување и поправки Iveco ви нуди и услуги за продолжена гаранција. Со тоа добивате гаранција за сигурност дека вашето возило ќе биде поправено стручно и професионално, што е заштитен знак на сервисната мрежа на Iveco. Со услугата за продолжена гаранција (која може да вклучи погонски склоп или цело возило) добивате и право на 24 часовна помош на пат, вклучувајќи ги и влечните служби во целата земја.