Делиме техничка култура

За брза и сигурна идентификација на било кој проблем за сервисот да може брзо да го реши проблемот, Iveco создаде нова дијагностичка платформа која го одржува развојот на производот. Името и е E.A.SY. (Electronic Advanced System – напреден електронски систем) а се работи за систем кој овозможува едноставна дијагноза на различни електронски управувачки единици на возила, користејќи комуникациски модул (ECI) и посебен компјутер.

НАПРЕДНА ДИЈАГНОСТИКА:

IVECO ГО НОСИ СЕРВИСОТ ВО ИДНИНАТА

Вашиот Iveco е единствен

Од сигурност до подобрување на удобноста на патувањето: Iveco нуди огромен избор на дополнителна опрема која покрива цела палета возила.

Главните одлики од нашите понуди на дополнителна опрема од Iveco Shop се: дизајн, иновација, перформанси, а нуди и потполно нови решенија со цел да ги задоволи практичните, естетските, стилските и аеродинамичните барање во исто време.

Палетата на Iveco Shop одговара на перформансите на возилата од сите страни: производи кои даваат елегантна посебност на кабината, го зголемуваат чувството на добредојденост, производи кои го нагласуваат надворешниот изглед и гарантира сигурно и удобно возење.

Палетата на дополнителна опрема од Iveco Shop го прави вашето возило единствено со високи стандарди за сигурност, практичност и удобност кои се постигнуваат со технолошките и дизајнерските истражувања на Iveco.

IVECO SHOP, КВАЛИТЕТОТ Е И ВО ДЕТАЛИТЕ

ОДБЕРЕТЕ ДОДАТНА ОПРЕМА ЗА ВАС И ЗА ВАШЕТО IVECO ВОЗИЛО