КОНТАКТ СО КАРГОМАКС

Име*

Презиме*

Email*

Телефон

Порака

Адреса

ул. 10 бр. 152 Б, Миладиновци, 1042 Илинден, Скопје

Телефон

+389 2 2551 050
+389 2 2551 055

Работно време

Пон – Пет: 08:00AM – 04:00PM
Сабота: Затворено
Недела: Затворено