Iveco Daly Iveco highway
Новoтo Daily
Силен по природа.
Новиoт Stralis HI-WAY
Stralis Моделите овозможуваат разни видови на тежок транспорт. Поставени се нови стандарди во ефикасност,квалитет и задоволство на купувачите.
Новиoт EUROCARGO
Eurocargo е дизајниран да биде лидер.
Пријави се за ел. известувања
Име:

Е-пошта:
 

Регенерација, Не Благодарам

повеќе...
Пријави се за ел. известувања