КОНТАКТ КАРГОМАКС

 

Каргомакс Д.О.О.

ул.10 бр.152б – Миладиновци, Илинден

тел..факс. + 389 2 2551 050 / + 389 2 2551 055

е-маил: info@cargomax.com.mk  / contact@cargomax.com.mk

Новoтo Daily
Силен по природа.
Новиoт Stralis HI-WAY
Stralis Моделите овозможуваат разни видови на тежок транспорт.
Новиoт EUROCARGO
Eurocargo е дизајниран да биде лидер.