КАРГОМАКС

 

Trackker


Одберите Траккер најнапредното возило за работа во патни и вонпатни услови кое денеска може да се пронајде на пазарот.Потполно е редизајниран и дополнително е засилен со моторот Cursor.

 
Новoтo Daily
Силен по природа.
Новиoт Stralis HI-WAY
Stralis Моделите овозможуваат разни видови на тежок транспорт.
Новиoт EUROCARGO
Eurocargo е дизајниран да биде лидер.